Sportbegeleiding door HWorkx

2016-01-24 16.47.01

Is sporten in een sportschool niks voor jou? Verkies je één op één benadering en sportbegeleiding? Wil je graag starten met hardlooptraining outdoor, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Of wil je juist indoor trainen op een loopband, maar heb je zelf geen loopband in huis? Dan ben je zowel voor outdoor hardlooptraining als indoor loopbandtraining bij HWorkx op de goede plek.

Loopbandtraining                                                                                                                                

HWorkx beschikt over een professionele loopband met uitgebreide mogelijkheden en programma’s voor HIT Training en/of Cardio training. Samen bespreken we welk soort workout bij jou past. Indien gewenst stel ik voor jou een op maat gemaakt trainingsschema samen, en begeleid ik jou hierin zodat je jouw doel(en) bereikt en behoudt.

Zie je het echte hardlopen niet zitten, geen punt! Je kunt ook in een stevig tempo en met een fikse helling flink door wandelen. Diverse tempo verschillen en wisselingen van hellingspercentage tijdens deze workout, zorgen ervoor dat je op een leuke en diverse manier aan jouw conditie werkt.

Hardlooptraining outdoor                                                                                                                    

Liever sportief bezig in de buitenlucht? Dit kan! Zodra we de straat uit zijn, komen we in het bos en bevinden we ons in een mooie en rustgevende omgeving, met diverse mooie hardlooproutes op verharde fietspaden. Samen trotseren we alle weersomstandigheden en werken we op een effectieve manier aan jouw doel(en). Zijn de weersomstandigheden te extreem, dan kunnen we jouw training door laten gaan op de loopband. Dus vanaf nu heb je geen excuus meer, en hoef je geen kilometers meer te missen.

Workouts                                                                                                                                                         

Heb je behoefte aan spierverstevigende workouts voor een plattere buik en stevigere benen, billen en armen? Ik heb een uitgebreid aanbod aan workouts voor je klaar liggen, waarbij de verschillende probleemzones op een intensieve en diverse manier getraind worden. Ik begeleid jou tijdens jouw workout, en zorg ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, zodat jij het resultaat bereikt dat je voor ogen hebt.

Kenmerkend voor de workouts van HWorkx is dat ze vallen onder de noemer “functioneel trainen” Dit is trainen zonder machines maar met behulp van fitness tools zoals de fitnessbal, dumbells, elastieken en kettelbells. Daarnaast zijn de workouts zo opgesteld dat je optimaal gebruik maakt van jouw eigen lichaamsgewicht als extra gewicht tijdens de training. Evenwicht, houding, kracht en coördinatie zijn de basiscomponenten van het functioneel trainen.

Uiteraard is een combinatie van (outdoor)hardlooptraining en spierverstevigende workouts ook een mogelijkheid.

Sportbegeleiding aan huis

Heb je een of meerdere (cardio) fitness apparaten in huis, maar weet je niet goed hoe je ze op een juiste en effectieve manier kan gebruiken? Of vind je niet de motivatie om er daadwerkelijk gebruik van te maken? HWorkx komt jou thuis begeleiden!
In je eigen omgeving en op jouw eigen apparatuur train je onder individuele en deskundige sportbegeleiding. Door de vooraf gemaakte afspraak, heb je tevens een stok achter de deur, zodat je ook echt van jouw apparatuur gebruik maakt.

Voedingsadvies                                                                                                                                             

Heb je vragen over voeding? HWorkx geeft graag advies. Samen kijken we naar je eetpatroon en jouw valkuilen en bespreken we of er aanpassingen nodig zijn in het huidige eetpatroon.

Stok achter de deur                                                                                                                             

HWorkx biedt jou effectieve sportbegeleiding, persoonlijke aandacht en niet te vergeten leuke en diverse workouts. De begeleiding die ik jou geef, is een stok achter de deur en een motiverende factor in de weg naar jouw doel.

Voel je goed, het hele jaar door

Wil je graag strakker in je vel zitten, een betere conditie hebben en fit zijn? Stel het niet uit, maar start NU!
Niet alleen voor bepaalde perioden bijvoorbeeld omdat de zomer voor de deur staat of omdat je bijna in bikini moet op vakantie, maar voel je fit heel het jaar door!

Een energieke en gezonde levensstijl bouw je niet op voor even, maar voor de rest van jouw leven!

Je hebt maar één lichaam, zorg er goed voor ❤